Lasse Berg är tillbaka på Alvargården! Nu med den nya boken, TILLSAMMANS

Boken handlar om vilka möjligheter vi människor har att påverka och skapa en bättre värld – om vi gör det tillsammans. Precis som vi alltid gjort för vår överlevnad.

Ingen av oss hade existerat idag om vi inte redan på savannen hade valt att leva i grupper, för att kunna jaga stora och farliga djur och minska risken att bli dödade och uppätna. Bara tillsammans kunde vi överleva som art.

Lasse Berg är en fantastisk föreläsare och berättare! Han har i decennier beskrivit världen för oss i böcker, tv-filmer, reportage och radioprogram. Han är hedersdoktor vid Lunds universitet och en mycket uppskattad Sommarpratare.

”Få har skrivit så inspirerande, hoppfulla och personligt engagerande böcker om vår tid på jorden som Lasse Berg. Han är en sann humanist och om det fanns ett populärvetenskapligt Nobelpris borde han genast få det.”
/
Lars Linder, Dagens Nyheter

Under 60- och 70-talet var han bosatt i Asien och därefter i Afrika fram till 2008. Hans Kalahari-serie om människans ursprung har sålt i nästan 100 000 exemplar.

2011 blev han nominerad till Augustpriset för sin bok Skymningssång i Kalahari och tillsammans med Gryning över Kalahari finns de nu i nyutgåva.

I sin nya bok TILLSAMMANS vill Lasse Berg få oss att se både vår värld och oss själva i ett nytt ljus.

DATUM/TID: Onsdag den 13 mars, kl. 19.00
PLATS: Alvargården Film & Kulturcenter, Kastlösa
ENTRÉ320 kr (inkl. Kaffe/te o mackor)

OBS! Vi har endast förköp av platser!

Mejla din bokning till dan@alvargarden.se och betala till vårt bankgiro 877-5736 eller swisha till 0706 250493.

MYCKET VÄLKOMNA!