Tack Lasse, för en mycket intressant och underhållande föreläsning!

Det blev fullsatt när författaren, journalisten och dokumentärfilmaren, Lasse Berg höll en fantastiskt intressant föreläsning i Kastlösa. Han visade också sin dokumentärfilm, ”Drömmen om det goda livet”, som är inspelad i Afrika. Han tyckte själv att det var en magisk afton!

Intresset för människans långa historia har fascinerat Lasse sedan han kom till Indien på 60-talet. Han lämnade sin karriär som pilot i Sverige och har sedan dess bott större delen av sitt liv i Asien och Afrika, där han har forskat om och levt under längre perioder med flera ursprungsbefolkningar. Under åren har han producerat flera dokumentärfilmer för televisionen och skrivit flera böcker, bland annat den hyllade Kalahari-triologin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *