Tom Alandh och Heleen Rebel är tillbaka med en ny världspremiär!

Denna gången har Tom gått tillbaka och följt upp flera av dem han gjort program och filmer om. Hur gick det sen?

Han skriver i ett pressmeddelande:

”Rätt ofta när jag träffar tittare eller föreläser får jag frågan om vad som hände sen. Vad hände med Martina, frågar de flesta, hon med Downs syndrom? Och vad hände med Pia, hon som var hemlös och sålde Situation Sthlm? Och vad har hänt med Annika Östberg efter det att hon kommit ut från fängelset i Kalifornien där hon satt i nästan trettio år? Det är ju tio år sen nu. Och kronofogden i Vimmerby, cyklar han fortfarande runt och gör utmätningar hos folk som inte betalat hyran eller klarat avbetalningen på bilen? Och hur gick det för dem som överlevde Rågsved?

Jag svarar så gott jag kan, för jag har ju kontakt med de flesta som jag gjort program om. Men varför inte göra några kortfilmer istället och berätta om vad som hänt? I det lilla formatet, under fem minuter. En annorlunda julkalender, 24 luckor som öppnas, och sen berättar vi om hur det var då och hur det ser ut nu.

Och i vår varumärkesbyggande tid när det ofta räcker med ett efternamn i programtiteln sticker även jag ut hakan, lite motvilligt det medges, och kallar hela serien, TOMtens minnesluckor.”
Tom Alandh

Vi får också veta mer om andra pågående projekt, som t.ex. filmen om Håkan Juholt.

TID: Lördag den 30 november, kl. 16.00
PLATS: Alvargården/Kastlösa skola, Kastlösa Alvargata 1
ENTRÉ: 180 kr

OBS! För en världspremiär som producerats för SVT, tillåter regelverket inom public service endast att vi tar en entréavgift som täcker resekostnader, lokalhyra och andra kostnader i samband med filmvisningen.

Därför erbjuder vi en möjlighet att kunna sponsra vår kulturella verksamhet genom att köpa vår ”stödfika” för 100 kr (kaffe/té, smörgås, kakor m.m.)

Endast förbokade platser!

Mejla din bokning och beställ ”stödfika” till dan@alvargarden.se Betala till bankgiro: 877-5736 eller swisha till 0706250493.

Mycket välkomna!
Dan Sabel